• sample-1

  GUANT DEPILSIL

  Sense cap tipus de dolor, sense químics perjudicials i a un preu immillorable...

 • sample-3

  PACK GUANT 6 RECANVIS + PACK 12 RECANVIS

  Per que en poques sessions, el teu borrissol s'haurà debilitat, dient adéu al dolor i a sistemes que el fan més fort.

 • sample-7

  PACK ESSENCE DEPILSIL

  Per que fins i tot el borrissol més complicat, dur i fort, DEPILSIL el debilita en unes poques sessions. És un sistema totalment unisex i per a totes les parts del cos.

 • Promociones

  CONEGUI LES NOSTRES PROMOCIONS

  CUIDA LA TEVA PELL

 • Feria

  AQUESTA SETMANA SEREM A...

  A LES NOSTRES FIRES PODRÀ PROVAR EL NOSTRE SISTEMA DE DEPILACIÓ NATURAL

 • sample-7

  PACK GUANT + PERFILADOR DEPILSIL

  Fora maquinetes, ceres i cremes. Arriba el sistema totalment natural i indolor. Per que la teva pell s'ho mereix! ARA AMB UN FORMAT IDEAL PER FACIAL, AIXELLES I ENGONALS

 • Sample-5

  ALOE VERA DEPILSIL

  Per que el nostre sistema, a més de depilar, deixa una pell suau i fina. Per això seleccionem per a tu el millor Aloe per a hidratar-la.

 • -

  GUANT DEPILSIL APTE PER A VEGANS

  Els resultats amb el nostre sistema són espectaculars, prova'l i no t'arrepentiràs. Ara en armonia amb el veganisme.

 • sample-2

  PACK 12 RECANVIS

  Per que provant altres sistemes la teva pell s'ha ressentit i també ho has notat a la butxaca. Toca treballar amb materials naturals on el teu cos t'ho agrairà.

LA DEPILACIÓ NATURAL I SENSE DOLOR

DEPILSIL es un sistema que per ser indolor es simple, és el sistema ideal per a les primeres depilacions d'adolescents. Sense patiments, sense cites, sense aparells, qualsevol pot depilar-se en deu minuts. També és ideal per a portar sempre a la bossa. No ocupa espai, és discret i permet una depilació urgent en qualsevol circumstancia. I per viatges, vacances, per a disposar sempre en mà. El producte es presentat amb una funda, un guant depilatori (fets els dos en pell natural) i sis recanvis. Els recanvis son de la mateixa mesura del guant per adherir-los correctament al mateix.

1

Original

DEPILSIL és el primer sistema de depilació natural i sense dolor, nascut com a fruit de l'investigació i desenvolupament d'antics sistemes rudimentaris de depilació. Som els originals per que és un sistema patentat.

2

Natural

Per que DEPILSIL únicament usa productes naturals, inoqus per al nostre organisme i per tant, sense causar agressió a la pell. La nostra tècnica és totalment sense dolor.

Donem solució davant d'altres sistemes de depilació que causen agressions a la nostra pell.

3

Sense Dolor

DEPILSIL està altament conscienciada amb alguns dels problemes que pateix la nostra societat i es per això, que com a sistema de menys lesivitat a la pell, estem recomanats per l'Institut Català d'Oncología i col·laborem amb el Banc de Sang y Teixits de Barcelona, entre moltes altres accions. 

Seguiu-nos a Facebook

 • Enviament

  Disposarà de la seva comanda en tres/quatre dies laborables a la direcció que ens hagi indicat.

 • Contacti amb nosaltres

  Si disposa d'algun dubte o consulta, no dubti en telefonar-nos o contactar-nos per correu electrònic. Tenim ambdos serveis operatius de dilluns a divendres de 10.00 a 20.00

 • Pagament segur

  Disposa per a realitzar els seus pagaments mitjançant targeta bancària indicant el seu nom complet i la seva direcció postal.

DEPILSIL

LA DEPILACIÓ NATURAL I SENSE DOLOR

DEPILSIL es l'únic guant recomanat i usat per l'ICO (Institut Català d'Oncologia) com sistema de depilació sense agressió i apte per a qualsevol tipus de pells.