QUI SOM?

DEPILSIL és l'únic guant depilatori recomanat i usat per l'ICO (Institut Català d'Oncologia) com a sistema de depilació sense agressió i apte per a tot tipus de pells.

Som una empresa familiar i una família com empresa, fet que caracteritza tota nostra cultura empresarial, base sòlida del nostre èxit. Oferim productes i serveis a mesura, destacant un valor afegit amb veritables beneficis. 

Desitgem obtenir els millors resultats i treballem apassionadament per arribar a aquestes fites. Es la nostra major prioritat, fomentant la consciencia de la qualitat.

Desitgem complir en tot moment amb la nostra responsabilitat en front a la societat i el medi ambient. Com empresa familiar, tenim una gran responsabilitat davant la societat i al medi ambient. D'això estem plenament convençuts, essent aquest un factor a tenir en compte en el nostre Know How. La protecció de les persones i el medi ambient te una importancia especial en la nostra activitat. Els nostres productes i en tant a la seva fabricació han de ser eficients, segurs i en cap cas, contaminants. El demà es el nostre principi.

PRODUCTE

DEPILSIL es un sistema que per ser indolor es simple, és el sistema ideal per a les primeres depilacions d'adolescents. Sense patiments, sense cites, sense aparells, qualsevol pot depilar-se en deu minuts. També és ideal per a portar sempre a la bossa. No ocupa espai, és discret i permet una depilació urgent en qualsevol circumstancia. I per viatges, vacances, per a disposar sempre en mà. El producte es presentat amb una funda, un guant depilatori (fets els dos en pell natural) i sis recanvis. Els recanvis son de la mateixa mesura del guant per adherir-los correctament al mateix.

1

Original

DEPILSIL és el primer sistema de depilació natural i sense dolor, nascut com a fruit de l'investigació i desenvolupament d'antics sistemes rudimentaris de depilació. Som els originals per que és un sistema patentat.

2

Natural

Per que DEPILSIL únicament usa productes naturals, inoqus per al nostre organisme i per tant, sense causar agressió a la pell. La nostra tècnica és totalment sense dolor.

Donem solució davant d'altres sistemes de depilació que causen agressions a la nostra pell.

3

Social

DEPILSIL està altament conscienciada amb alguns dels problemes que pateix la nostra societat i es per això, que com a sistema de menys lesivitat a la pell, estem recomanats per l'Institut Català d'Oncología i col·laborem amb el Banc de Sang y Teixits de Barcelona, entre moltes altres accions.

LA DEPILACIÓ NATURAL I SENSE DOLOR

Es un sistema de depilació per a dones i homes que elimina el borrissol i les cel·lules mortes, deixant una pell perfecta i més suau despres del seu us, ja que a la depilacio del borrissol, es suma l'exfoliacio de la pell. Utilitzat amb regularitat, retarda el creixement del borrissol i evita l'aparició de pels enquistats.


producte.jpg           recanvis6.jpg

DEPILSIL es l'únic guant recomanat i usat per l'ICO (Institut Català d'Oncologia) com a sistema de depilació sense agressió i apte per a tot tipus de pells. 

Ens caracteritzem per:

  • Usar els productes d'alta qualitat. Pells naturals ecològiques i pells sintètiques de primera qualitat, així com el silici, mineral natural.
  • El millor servei d'atenció al client.
  • Servei postvenda.
  • Assessorament professional sobre depilació.

PER QUE ESCOLLIR DEPILSIL?Sin título-1_5.png

DEPILSIL es un sistema que per ser indolor es simple, és molt adequat per a les primeres depilacions d'adolescents. Sense patiments, sense cites, sense aparells, qualsevol pot depilar-se en cinc minuts.Tambié és ideal per a portar sempre a la bossa. No ocupa espai, és discret i permet una depilació urgent en qualsevol circumstancia. I per viatges, vacances, per a disposar sempre en mà. El producte es presentat amb una funda, un guant depilatori (fets els dos en pell natural) i sis recanvis. Els recanvis son de la mateixa mesura del guant per adherir-los correctament a la superficie mitjançant un fixador d'us sanitari. 

Contenen microcristalls de silici. La seva duració es d'aproximadament per a de 3 a 4 depilacions integrals i cada pack gaudeix de sis recanvis, l'equivalent a un any i mig d'us. Al passar el guant per la zona a depilar, el microcristall es despren i s'introdueix en el porus i amb el moviment circular el silici desgasta l'arrel del borrissol. D'aquesta manera rasurem el borrisol a nivell subcutàni i els microcristalls, amb un tractament constant, van debilitant l'arrel del mateix. Utilitzant-lo regularment, retarda el creixement del borrissol, el debilita, fet que comença a ser visible en la dona a partir de la tercera o quarta depilacio, pero en l'home, amb abundant borrissol, l'efecte depilatori es visible des de la primera utilització. El nostre producte es totalment artesanal,  cuidat fins al minim detall,  cap guant és igual a un altre.

Cuidem moltíssim el procés de fabricació per no caure en l'industrialització i no perdre els vells oficis que tan arrelats han estat a la nostra societat. El material que utilitzem per a la fabricació del producte és pell curtida de forma natural i sense productes químics, també disposem d'un guant apte per als vegans. Mirem de cuidar el medi ambient i basar-nos en una relació harmonica entre els processos naturals i els socioeconòmics. 

LA NOSTRA HISTORIA

OPINIONS

DEPILSIL es fantàstic. Em deixa la pell super suau i sense cap pèl enquistat

Núria B. 

Cada vegada que uso el meu guant, el meu pèl surt més debilitat. M'oblido de fulletes, cremes, ceres o del làser

Montse S.

Pensava que en nois no funcionaria. Essent constant i per a fer esport, es genial. En només deu minuts tinc tot el cos depilat i amb la pell fineta com la d'un nadó.

Víctor M.

El que més m'agrada de DEPILSIL, a part de la seva fàcil utilitat, es que ho puc dur a la bossa i utilitzar-lo a qualsevol lloc, inclús a la platja

Carlota F.

L'ORIGINAL

NO PROVIS IMITACIONS, ESCULL DEPILSIL, L'ORIGINAL. 

DEPILSIL es una marca protegida per patent i marca registrada davant les Autoritats espanyoles, mitjançant el model d'utilitat nº de sol·licitud U201500119 i publicacio ES1139307 en data 27/11/2015 davant l'OEPM (Oficina Española de Patentes y Marcas); la marca es tant un marca registrada també a l'OEPM (nº 3545547(0)) en data 14/07/2015 i resolta al 07/07/2015, com a nivell europeu per la EUIPO (Oficina de la Propietat Intel·lectual de l'Unió Europea)(nº registre sol·licitud 015492267 i de resolució en 11/10/2016. Disposem de permis de fabricació i distribució a nivell sanitari atorgat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.