COMANDES

Aceptem comandes via web i per telefon.

Guia per a realitzar comandes 

1. Cliqui el producte que desitgi a "Afegir al Carret".
2. Inici sessió o bé registris en us senzills passos.

3. Faci click a "Carret". Es redigirà a la passarel·la de pagament donant click a "Passar per Caixa".

4. Seleccioni la seva direccio per a enviar la seva comanda. Donem servei d'enviament a tot el món. 
5. Seleccioni el servei de transports. L'enviament a Balears i les Canàries son admesos i al mateix preu que a peninsula, sense cost addicional.  

6. Faci click al botó "Redsýs - Pagar con tarjeta - Pasarela de pago Redsýs" on podrà realitzar el seu pagament amb qualsevol targeta bancària que disposi.

7. Després d'introduir les dades de la seva targeta bancària a la passarel·la de pagament, quan aquest s'hagi processat, sortirà el simbol check - "✔" - en verd, s'ha de donar clic a "Continuar", on es redigirà al nostre web de nou, al seu espai personal, on rebra el correu electrònic de confirmació de la seva comanda.

8. Despres de rebre el pagament, automaticament s'enviarà la seva comanda a la direcció indicada en un temps no màxim de 7 dies en enviaments a tot l'Estat espanyol.

Davant qualsevol problema al realitzar una comanda, pregem, siusplau, que ens contacti via telefonica ((+34) 678 345 014). Gràcies.

Si desitja distribuir el nostre producte, enviïns un correu electronic a depilsil@depilsil.es i ens posarem en contacte amb vostè per a explicar-li les condicions de venda.

Els colors dels nostres productes son merament orientatius. Som artesans, pel que respecta a la disponibilitat de colors no sempre es la mateixa. Per a un color en concret, contacti amb nosaltres per telefon o via mail i l'informarem quins colors tenim disponibles en aquest moment. 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferencies mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
També comentar que totes les dades personals dels nostres clients seràn tractats conforme a la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de Proteccio de Dades de Caràcter personal.
S'aplica tant en cas que vostè accedeixi al nostre lloc web (www.depilsil.es) i decideixi simplement navegar sense adquirir qualsevol dels nostres productes com si al final sí ho fa.
L'informem que mitjançant els nostres formularis, totes les dades que introdueixi seràn incorporats en fitxers de titularitat de DEPILSIL, amb la finalitat de permetre l'execució dels serveis sol·licitats i/o mantenir-lo informat de questions relacionades amb l'activitat de la mateixa.
Vostè podra exercir, en qualsevol moment, els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades mitjançant un correu dirigit al nostre correu electrònic.
En cap cas, i per cap motiu, es comunicaràn o divulgaràn les seves dades a terceres parts que no siguin part del procés de compra i entrega.